Skip to content

Plotseling draaiduizelig… wat kan ik doen?

Draaiduizelig

Als je plotseling (draai)duizelig wordt verlies je houvast, letterlijk en figuurlijk. Je kunt hier erg ziek van zijn en dat is behoorlijk schrikken. Vaak kan de huisarts je geruststellen: er is meestal geen ernstige oorzaak. Je krijgt het algemene advies om zo snel mogelijk weer in beweging te komen. Wanneer de ergste klachten gezakt zijn probeer je dan ook dapper de draad weer op te pakken. Maar dat valt nog niet mee!

Duizeligheid kan je leven behoorlijk ontregelen

Elke beweging met je hoofd of met je lijf maakt je duizelig en brengt je uit balans. De meest normale dingen kosten extra energie en ‘s avonds ben je uitgeput. Je bent bang voor een nieuwe aanval van duizeligheid en wat als dit zomaar op straat gebeurt? Of in de auto? Talloze vragen schieten door je hoofd: ‘Hoe lang gaat dit duren, komt het nog goed?’ ‘Hoe kom ik ervan af, kan ik zelf iets doen of maak ik het dan erger?’ En, ‘Waarom snapt niemand wat ik voel?’… Herkenbaar? Je bent zeker niet de enige! En je hoeft dit niet allemaal zelf uit te zoeken.

PhysioBalance helpt bij duizeligheid

Hoe fijn zou het zijn wanneer je begeleid wordt in je herstelproces? Dat je weet wat er aan de hand is, wat je wel en niet moet doen voor een optimaal herstel? Dat je weer vertrouwen krijgt in je lijf en in de toekomst? PhysioBalance is dé praktijk voor jou, wanneer je last hebt van duizeligheid en evenwichtsstoornissen. Door een goede analyse en uitleg krijg je weer overzicht. Dat geeft rust en perspectief, wat belangrijk is voor je herstel. Met zorgvuldig gedoseerde therapie zet je weer stevige stappen in je herstelproces.

Wil jij ook zo graag van je duizeligheid af? En wil je weer je normale dagelijkse dingen kunnen doen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie over de behandelmogelijkheden. Ik help je graag op weg naar nieuw evenwicht.

Back To Top