skip to Main Content

Even voorstellen

Mijn naam is Charlotte Houtackers. In 1997 ben ik aan de HAN in Nijmegen afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Daarna heb ik mij gespecialiseerd tot manueeltherapeut, vestibulair (“evenwichts”)fysiotherapeut en mindfulnesstrainer.

In mijn praktijk PhysioBalance behandel en begeleid ik patiënten met klachten van het bewegingsapparaat, zoals rug-, nek- en hoofdpijn. In het bijzonder heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met duizeligheid en evenwichtsstoornissen.

Motivatie

Duizeligheid en evenwichtsverlies kunnen veel impact hebben op het dagelijks functioneren. Het is me regelmatig opgevallen dat patiënten lang hiermee blijven rondlopen. Misschien geldt dit ook voor u. Dat is ontzettend jammer en onnodig, want met de juiste therapie kunnen deze klachten vaak goed verholpen of verminderd worden. Hiervoor is wel specifieke expertise noodzakelijk, die niet wijdverbreid is binnen de fysiotherapie.

Iedere duizelige patiënt verdient houvast, letterlijk en figuurlijk. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met de diagnostiek en behandeling van deze vaak complexe problematiek. Met specialistische en individueel afgestemde therapie kan écht het verschil gemaakt worden. Hier heb ik mij op toegelegd en dit vind ik heel dankbaar werk.

Werkwijze

Bij PhysioBalance is er alle aandacht voor uw verhaal. Goede communicatie met u, uw huisarts of specialist vind ik erg belangrijk. Samen zorgen we voor overzicht en een persoonlijk passend behandelplan om u zo goed mogelijk te helpen. Dat geeft rust en perspectief, ook wanneer uw klachten chronisch zijn. Met mijn deskundige begeleiding én met uw actieve inzet krijgt u meer controle over uw klachten, meer vertrouwen in uw lichaam en meer evenwicht in uw leven.

Loopt u vast met uw klachten? Kom in actie en neem contact met mij op. Het eerste telefonische adviesgesprek is altijd gratis.

Back To Top